ÁRKÉPZÉS tájékoztató jelleggel:

* ÓVODÁKNAK / ISKOLÁKNAK - oktatási- és gyermekintézményeknek : a távolság és a lélekszám szerint, átlag 600-800 Ft/fő között, ÁFA mentes számlával, bruttó díjszabással. (Az évszakok szerinti, egymást követő negyedéves sorozatmegrendelések bérlet elven, illetve a visszatérő meghívások kedvezményt élveznek.)

* NYILVÁNOS, CÉGES- és CSALÁDI RENDEZVÉNYEKNEK: a gyakoriság, a nagyságrend és a távolság függvényében, egyedi kalkulációval (ÁFA mentes számlával)
Tekintetettel arra, hogy utazó színházunk teljes technikai háttérrel, min. három fővel szállítja az adott helyszínre a produkciót, így az útdíj elszámolás a Bp. - helyszín közti távolság 100 Ft/km + autópályadíj összköltséggel számolódik.
Egy azonos napon, az egymás melletti, közeli települések esetében, az útiköltség megoszlik a helyszínek között.


Érdeklődne, pontosítana? Keressen bennünket
bármelyik
központi elérhetőségünkön!


Cím: Napszinpad Társulat 
- a Napszikra Életvezetési Stúdió fenntartásában -
      1063 Budapest, Bajnok u.1.

Telefon:
+36 30 / 260 2906

E-mail: napszinpad@freemail.hu

FB oldal:
NAPSZÍNPAD TÁRSULAT


Művelődési- és kultúrintézmények, Természetvédelmi közösségek, Zöld kapcsolatok, Állatkertek, Erdei iskolák, valamint Oktatási intézmények, Óvodák/Iskolák, PR, Marketing, Partneri együttműködés, honlap, Facebook oldalak kapcsán kontakt személy:
Pápai Ildikó társulatvezető, aki a fenti elérhetőségeken át érhető el, de várjuk üzenetét az alábbi kapcsolatablakon keresztül is "nap - mint NAP".

Kapcsolat